4xEshuis

Wie zijn wij?

Deze formatie van de Eshuis familie bestaat uit 4 personen. Tonnie, Elise, Chiel en Jesse vertegenwoordigen 4xEshuis. Onze gezamenlijke passies zijn voetbal en muziek maken. Met het voetballen wil het met ons allen nog niet zo vlotten, maar met de muziek timmeren we inmiddels aardig aan de weg.

Het begon allemaal op een verjaardag (van oma Eshuis), waar we met de hele familie een paar nummers speelden. Dit werd echter zo’n succes dat we het maar wat serieuzer hebben opgepakt. Nu enkele jaren verder hebben we ons op verschillende vlakken weer doorontwikkeld wat de chemie tussen ons heeft versterkt. Inmiddels hebben we een goede reputatie opgebouwd en genieten we van elk optreden.

Wat doen wij?

Wij verzorgen de muziek op bedrijfsfeestjes, trouwerijen, verjaardagen, braderieën, openingen etc. We hebben de beschikking over een professionele geluids- en lichtinstallatie maar kunnen ook akoestisch uw gasten bij de entree of aan tafel onderhouden. Groot voordeel: versterkt kan het volume geheel aan uw wens worden aangepast.

Door het bespelen van alleen akoestische instrumenten creëren we een geheel eigen sound, dit alles geheel live.

Repertoire

We hebben een zeer gevarieerd repertoire wat uiteenloopt van Duitse schlagers naar zeer recente pop-nummers. Zo spelen we nummers van o.a. Avvici, U2, The Eagles, CCR en Bruce Springsteen, maar spelen we bijvoorbeeld ook het nummer ‘schon ist es auf der Welt zu sein’ van Roy Black.

Daarnaast vinden we country en easy listening muziek ook erg gaaf. Veel verschillende talen passeren de revue, zo spelen we ook Nederlands en Frans-talige nummers zoals ‘pour un flirt’ van Michel Delpech.Kortom: we zijn dus van alle markten thuis, wat er voor zorgt dat we ons volledig aan uw feestje aan kunnen passen.U mag erop vertrouwen dat wij er met ons aanstekelijke enthousiasme alles aan zullen doen om u een zeer geslaagde middag en/of avond te bezorgen.

ALLE FOTO'S 4xESHUIS

5xEshuis

Mocht u iets groters in gedachten hebben dan is er de mogelijkheid om onze band met nog een familielid uit te breiden. Onze jongste zoon Sep kan met zijn pianospel en zang nog een extra dimensie aan het geheel geven.