Tonnie

Tonnie

Contrabas, Zang

De oudste van het stel. Ik ben begonnen als kleine jongen op trompet en daarna heb ik me toegelegd op toetsen en nu ook de contrabas. Een echte allrounder dus. Voor ik me bij de regionaal bekende band Aqua aansloot speelde ik in verschillende professionele bands. Nu speel ik met trots in onze familieband 4xEshuis.

Chiel

Chiel

Cajon, Zang

De op één na jongste van het stel (van 4xEshuis). Ik ben altijd al hobbymatig met muziek bezig geweest. Jaren lang in dweilorkest “ de Blaanke Bloazers “ gedrumd. Vind het daarnaast ook leuk om gitaar te spelen. In 4xE verzorg ik het slagwerk. Ik maak daarbij gebruik van de Cajon. Dit is een akoestisch drumkistje dat heel goed past bij het pure karakter van 4xEshuis. Daarnaast neem ik veel tweede en derde stemmetjes voor mijn rekening en af en toe word ik ook wel eens voor de leeuwen gegooid. Drummen en zingen, een leuke combinatie om te doen.

Sep

Sep

Piano, Zang

De Benjamin van 't hele spul en ook altijd met muziek bezig. Hoe kan het ook anders in zo’n familie! Na eerst 2 jaren gedrumd te hebben ben ik toch overgestapt op het piano spelen. Voorheen een tijd in de voormalig Oldenzaalse band ‘The Couch’ gespeeld en tegenwoordig te zien en te beluisteren in het duo Sep & Jesse. Af en toe speel ik met 4xEshuis mee, wat ik natuurlijk ook te gek vind!

Jesse

Jesse

Gitaar, Zang

Ik ben Jesse, de oudste zoon van Tonnie en Elise. Zoals u zich misschien wel voor kunt stellen ben ik dus opgegroeid met muziek, muziek en nog eens muziek. Dit resulteerde op m’n 7e levensjaar in mijn eerste pianolessen aan de muziekschool. Dit was destijds door mijn jonge leeftijd toch een te groot avontuur, waardoor ik hier (tot mijn spijt) al snel mee stopte. Vervolgens pakte ik de draad op mijn 11e levensjaar weer op, maar dit keer niet op de piano. Ik was verliefd geworden op ‘’de gitaar’’, aangezien ik de mooie kampvuren en dames al voor me zag. Tot mijn 18e heb ik les gehad op akoestische en elektrisch gitaar.Naast mijn liefde voor de gitaar heb ik tijdens deze periode ook een ander talent van mij ontdekt; zingen. De bevestiging van dit talent kreeg ik door mijn eerste optreden in de hoofdrol van schoolmusical ‘’moulin rouge’’ en de 2e plaats in de wedstrijd om de cultuurprijs van Geert Christenhusz. Hierna ging het snel. Naast 4xEshuis heb ik in de periode tot aan nu veel verschillende dingen aangepakt. Zo heb ik 3 jaar gespeeld in de talentvolle band ‘’The Couch’’ en zing ik in de Bigband ‘’The Cool Cabbage Orchestra’’. Daarnaast treed ik regelmatig als solozanger op, vorm ik een duo met mijn blonde broeder Sep en speel ik ondertussen ook in ‘’The Pianohouse’’.Ondanks dit alles blijft het elk optreden weer speciaal om lekker met je familie muziek te kunnen maken, dit doe ik dan ook altijd met veel plezier en ik hoop er nog lang van te kunnen genieten!

Elise

Elise

Accordeon, Zang

De knapste vrouw van de band. Als kleine meid van zes, ben ik mijn muzikale loopbaan begonnen op de accordeon. Jaren later stapte ik over op orgel en piano, waarna zingen in het plaatselijke kerkkoor de basis vormde voor mijn zangcarrière. Ruim dertien jaar heb ik met veel plezier in de semi professionele coverband Aqua gezongen en daarna nog enkele jaren in het duo/trio Lady’s Lads. Gedurende die periode ben ik ook nog twaalf jaar lang wekelijks als studiozangeres/songwriter met een bevriende “ collega “ actief geweest. Verder heb ik met verschillende harmonie-orkesten mogen zingen wat in 2014 leidde tot het vertolken van enkele duetten met musical artiest Jamai. Als accordeoniste speel en zing ik samen met mijn man, zoon(s) en zwager met veel enthousiasme weer echte pure live muziek met onze band 4XEshuis.